0628432213 info@partylooxx.nl

Bruidsarrangementen

Partylooxx Hairstyling & Visagie Deventer biedt u als bruid de mogelijkheid het haar en de make-up voor uw trouwdag aan huis of op locatie te verzorgen. Hiervoor hebben wij diverse arrangementen. Bij het boeken van een arrangement kunt u het volgende verwachten: Er wordt een afspraak gepland voor een proefsessie. Deze zal maximaal 6 weken en minimaal 2 weken voor uw trouwdatum gemaakt worden. Ook de proefsessie vindt bij u thuis of op een door u opgegeven locatie plaats. Via de mail ontvangt u een bevestiging van de datum en tijd die voor de proefsessie zijn gemaakt.

Bruidsarrangement 1

115
  • Proefmake-up;
  • Make-up op trouwdag.
Neem contact op

Bruidsarrangement 2

130
  • Proefkapsel;
  • Op trouwdag kapsel aan huis.
Neem contact op

De Proefsessie: 
Voor de proefsessie wordt ruim de tijd genomen. De ervaring leert dat dit over het algemeen niet langer zal duren dan 3 uur. Voorafgaand aan de proefsessie is het voor mij van belang dat ik een foto van de gedragen kleding heb, wat de kleur van het boeket is en wat voor een kleur kleding uw aanstaande zal dragen. Zo kan ik er voor zorgen dat de kleuren van de make-up en het model van het kapsel in zijn geheel bij elkaar past. Voor haaraccessoires dient u zelf te zorgen. Indien aanwezig tijdens de proefsessie zal ik ze ook verwerken in het haar om u een zo’n goed mogelijk beeld te geven. Tijdens de proefsessie worden er foto’s gemaakt van ‘voor en na’. Deze worden u via de mail toegestuurd. Aan het einde van de proefsessie wordt alles doorgesproken voor de trouwdag zelf, de tijd van aankomst, het adres van de locatie. Een dag na de proefsessie ontvangt u via de mail de gemaakte foto’s van de proefsessie en een factuur. Dus er hoeft niet contant betaald te worden. Op uw trouwdag zal ik op de afgesproken tijd op de afgesproken locatie aanwezig zijn.

Algemeen: 
Uw make-up wordt gefixeerd met een speciale make-up fixer. Deze zorgt ervoor dat uw make-up de hele dag goed blijft zitten. U dient er wel rekening mee te houden dat wanneer uw make-up in de ochtend al is aangebracht het aan het eind van de dag iets kan gaan glimmen. Ook zal de glans van de lipstick iets afnemen. Hiervoor hebben we de volgende oplossingen: U kunt een make-up pakketje bijbestellen om de make-up ‘s avonds bij te werken. U krijgt dan een make-up tasje met daarin een compact poeder, een lipstick naar kleur en een poederkwast in huls. Dit setje wordt met korting aangeboden. Het setje zal bij de proefsessie aanwezig zijn zodat u kunt zien hoe het eruit ziet. Het is ook mogelijk uw haar en make-up in de avond bij te laten werken op de trouwlocatie. De kosten hiervan zijn € 40,00 per uur. Iedere (dag) gast kan hier gebruik van maken. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over de bruidsarrangementen dan staan we u graag te woord zowel telefonisch als via de mail. Of download hier onze brochure.

Neem contact op met Partylooxx