Hairstyling

Kapperdienst aan huis

Haarbehandelingen​

Voor alle kappersdiensten, zoals: knippen, permanenten, model föhnen, verven en vele andere haarbehandelingen. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

100% gemak

Gewoon bij jou thuis

Hoe werkt het nou, zo’n kapster aan huis! Heel eenvoudig. Het is niet anders dan als je naar een kapsalon toe gaat. Ik neem alles mee, van verf, vloeistoffen, werkmateriaal, kapmantel, spoelbak enz. Je krijgt de gewenste behandeling bij jou thuis. Dus je hoeft de deur niet uit. Ik ben de enige die de behandelingen uitvoert. Dus ook dit is tijdbesparend. De betaling kan gewoon via Pin of betaalverzoek. Ook contant is mogelijk, maar niet noodzakelijk. 

Even bijknippen of iets nieuws​

Jouw uitstraling telt

Doordat je één op één bent zijn de diensten aan huis veel persoonlijker. Alle aandacht wordt aan jou besteed en ik hoef het niet te verdelen onder andere klanten. 

Straal op jouw speciale dag

Ik raad Partylooxx Hairstyling & Visagie Deventer aan.

Mijn zoontje van bijna 16 maanden vandaag voor de 3e keer geknipt door Renate. En ze heeft geduld en gaat goed en snel te werk met de vliegensvlugge handjes van mijn zoon. Hij vind de tronduese erg spannend en Renate gaat hier enorm goed mee om! KLASSE.. Vandaag ben ik voor het eerst geknipt en folies laten zetten door Renate en ik heb maar 1 woord… SUPER!! Renate is spontaan, gezellig, heeft geduld, geeft goeie adviezen en is eerlijk. Een dikke aanrader om klant te worden.

Klant partylooxx

5/5